×
Home Nieuws Livescore

Kroatische sensatie maakt debuut als aanvoerder bij Ajax - verrassende opstelling onthuld!

Kroatische sensatie maakt debuut als aanvoerder bij Ajax - verrassende opstelling onthuld!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 16:56 uur

Nieuwe ster schittert in Ajax-debuut: Josip Sutalo verovert harten van fans

Amsterdam - In een verrassende zet heeft trainer Maurice Steijn besloten om Josip Sutalo zijn debuut te laten maken voor Ajax. De Kroatische centrumverdediger zal zondagmiddag het veld betreden als aanvoerder, in afwezigheid van Steven Bergwijn. Deze onverwachte keuze heeft de fans in extase gebracht en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Sutalo, die onlangs overkwam van Dinamo Zagreb, zal samen met Jorrel Hato het centrale duo vormen voor de Amsterdammers. Dit wordt een cruciaal moment voor de jonge verdediger, aangezien het zijn eerste optreden in het Ajax-shirt zal zijn. De supporters kunnen niet wachten om te zien wat hij in huis heeft.

Maar dat is niet het enige nieuws dat de fans op het puntje van hun stoel doet zitten. Ook de negentienjarige Kristian Hlynsson zal een verrassende basisplaats krijgen. Deze jonge talentvolle speler zal het middenveld vormen samen met Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic. Het is duidelijk dat trainer Steijn vertrouwen heeft in de jeugdige spelers van Ajax.

En alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Gaston Avila zijn debuut maken als linksback. De supporters zijn benieuwd naar wat deze nieuwkomer te bieden heeft en hopen op een sterke prestatie van hem.

De voorhoede zal bestaan uit Carlos Forbs, Brian Brobbey en de debuterende Georges Mikautadze. Deze aanvallende krachten zullen er alles aan doen om de tegenstander te overweldigen en de overwinning binnen te slepen voor Ajax.

De opstelling van Ajax voor deze wedstrijd is als volgt: Gorter; Rensch, Sutalo, Hato, Avila; Tahirovic, Van den Boomen, Hlynsson; Mikautadze, Brobbey, Forbs. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin de nieuwe sterren van Ajax kunnen schitteren en hun stempel kunnen drukken op het spel. De fans kunnen niet wachten om te zien wat deze talentvolle spelers in petto hebben.