×
Home Livescore

Ajax overweegt bod op Weghorst, Burnley twijfelt nog

Ajax overweegt bod op Weghorst, Burnley twijfelt nog
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 16:48 uur

Ajax heeft serieuze interesse getoond in Wout Weghorst, zo heeft The Telegraph uit Engeland onthuld. De Nederlandse club is van plan om een bod uit te brengen op de spits, die momenteel speelt voor Burnley. Echter, de Engelse club heeft nog geen definitieve beslissing genomen over het al dan niet verkopen van Weghorst. De toekomst van de spits bij Burnley zou afhangen van de plannen en voorkeuren van de nieuwe trainer die nog aangesteld moet worden.

Wout Weghorst, die bekend staat om zijn doelpunten en fysieke spel, heeft de aandacht getrokken van Ajax, dat op zoek is naar versterking voor de aanval. De club uit Amsterdam ziet in Weghorst een potentiële aanwinst die hun aanvalslinie kan versterken en voor meer doelpunten kan zorgen. Met zijn ervaring in zowel de Eredivisie als de Premier League, zou Weghorst een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van Ajax.

Hoewel Ajax vastbesloten is om een bod uit te brengen op Wout Weghorst, blijft de situatie bij Burnley nog onzeker. De Engelse club moet nog beslissen of ze bereid zijn om de spits te laten gaan en of ze akkoord zullen gaan met het bod van Ajax. De komst van een nieuwe trainer bij Burnley zou een cruciale rol spelen in deze beslissing, aangezien de visie en plannen van de nieuwe coach van invloed zouden zijn op het toekomstige team en de spelers die daar deel van uitmaken.