×
Home Nieuws Livescore

Ajax lonkt naar Pablo Rosario voor hereniging met Farioli

Ajax lonkt naar Pablo Rosario voor hereniging met Farioli
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 15:48 uur

Ajax heeft mogelijk een nieuwe aanwinst op het oog in de vorm van Pablo Rosario. De middenvelder, die afgelopen seizoen actief was bij OGC Nice onder leiding van de nieuwe Ajax-trainer Francesco Farioli, staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van de Amsterdammers. De kans bestaat dat Rosario en Farioli binnenkort herenigd worden bij de Nederlandse topclub.

Rosario, die bekend staat om zijn dynamiek en balans op het middenveld, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Ajax. Met zijn ervaring in de Franse competitie en zijn connectie met Farioli, lijkt de overstap naar Amsterdam een logische stap voor de 24-jarige speler.

De geruchten over de mogelijke transfer van Rosario naar Ajax hebben de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. Supporters van de club zijn enthousiast over de potentie van de middenvelder en kijken reikhalzend uit naar een eventuele samenwerking tussen Rosario en Farioli op het veld. Ajax-fans hopen dat deze transfer snel beklonken wordt, zodat Rosario zich kan gaan bewijzen in het rood-witte shirt van de club uit Amsterdam.