×
Home Nieuws Livescore

Kilmarnock-spelers hopen op Ajax als Europa League tegenstander.

Kilmarnock-spelers hopen op Ajax als Europa League tegenstander.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 15:32 uur

Het Schotse Kilmarnock FC heeft hoge verwachtingen voor de loting van de voorrondes van de Europa League. Uit navraag van het mediateam blijkt dat veel spelers van de club hopen dat Ajax hun tegenstander zal zijn. Een ontmoeting met de Nederlandse topclub zou een spannende uitdaging vormen voor de Schotse ploeg, die vastbesloten is om zich te meten met de beste teams van Europa.

De spelers van Kilmarnock FC zijn enthousiast over de mogelijkheid om tegen Ajax te spelen. Voor velen van hen zou het een droom zijn om het op te nemen tegen zo'n gerenommeerde tegenstander. De kans om zich te meten met een club van het kaliber van Ajax is een unieke kans die ze met beide handen zouden aangrijpen.

De loting voor de voorrondes van de Europa League belooft dus een spannend moment te worden voor Kilmarnock FC en haar spelers. De hoop en opwinding binnen de selectie zijn voelbaar, en de mogelijkheid om tegen Ajax te spelen zou een geweldige ervaring zijn voor de Schotse club. Nu is het afwachten tot de loting plaatsvindt en de tegenstander bekend wordt.