×
Home Nieuws Livescore

Driessen verkiest Zirkzee boven Brobbey voor Oranje-selectie

Driessen verkiest Zirkzee boven Brobbey voor Oranje-selectie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 14:32 uur

In de zoektocht naar aanvallende versterking voor het Nederlands elftal heeft Valentijn Driessen zijn oog laten vallen op Joshua Zirkzee. De gerenommeerde journalist heeft aangegeven dat hij de voorkeur zou geven aan de Bologna-spits boven Brian Brobbey. Na het bijwonen van een training van Zirkzee, is Driessen diep onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van de jonge aanvaller.

Met zijn scherpe blik en jarenlange ervaring in de sportjournalistiek, heeft Driessen een reputatie opgebouwd als een kenner van talent. Zijn lofzang over Zirkzee zal dan ook zeker niet onopgemerkt blijven binnen de voetbalwereld. De potentie en het talent van de jonge spits lijken Driessen te hebben overtuigd dat Zirkzee een waardevolle toevoeging zou zijn voor Oranje.

Terwijl Brian Brobbey ook wordt gezien als een veelbelovend talent, lijkt Driessen te geloven dat Zirkzee op dit moment de betere optie zou zijn voor het Nederlands elftal. De keuze voor Zirkzee boven Brobbey zou een interessante discussie kunnen aanwakkeren binnen de voetbalgemeenschap. Het is duidelijk dat Driessen zijn mening niet lichtzinnig heeft gevormd en dat zijn observaties tijdens de training van Zirkzee een diepe indruk hebben achtergelaten.