×
Home Nieuws Livescore

Bart Verbruggen negeert lof en citeert Vincent Kompany

Bart Verbruggen negeert lof en citeert Vincent Kompany
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 13:48 uur

Jonge doelman Bart Verbruggen blijft nuchter onder alle lof die hij momenteel ontvangt. De talentvolle goalie, die momenteel furore maakt bij ADO Den Haag, laat zich niet van de wijs brengen door alle complimenten. Verbruggen, die eerder bij RSC Anderlecht speelde, haalt inspiratie uit een uitspraak van niemand minder dan Vincent Kompany, met wie hij nog bekend is uit zijn tijd bij de Belgische club.

Verbruggen, die op jonge leeftijd al indruk maakt met zijn keeperskwaliteiten, blijft bescheiden en gefocust op zijn ontwikkeling. De doelman staat bekend om zijn rustige uitstraling en zijn uitstekende reflexen onder de lat. Zijn mentale weerbaarheid en professionaliteit worden geroemd door zijn trainers en medespelers.

De jonge goalie put kracht uit de woorden van Vincent Kompany, die hij als een mentor beschouwt. De voormalige aanvoerder van Anderlecht heeft Verbruggen altijd gesteund en geadviseerd, en die steun werpt nu zijn vruchten af. Verbruggen blijft hard werken en streeft ernaar om het beste uit zichzelf te halen, met de wijze woorden van Kompany in zijn achterhoofd.