×
Home Nieuws Livescore

Trauner en Priske al in appcontact na Oostenrijk-Frankrijk duel.

Trauner en Priske al in appcontact na Oostenrijk-Frankrijk duel.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 11:48 uur

Feyenoord-captain Gernot Trauner heeft onlangs contact gehad met de nieuwe trainer van de club, Brian Priske. Dit nieuws kwam naar buiten nadat Trauner sprak over zijn ervaringen tijdens het duel tussen Oostenrijk en Frankrijk, waarbij Frankrijk met 1-0 won. Trauner onthulde dat hij al met Priske heeft gesproken via een berichtendienst, wat aangeeft dat de communicatie tussen de twee al op gang is gekomen.

De connectie tussen Trauner en Priske belooft veel goeds voor Feyenoord, aangezien een goede relatie tussen de aanvoerder en de trainer essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Trauner lijkt enthousiast over de nieuwe trainer en is vastbesloten om onder zijn leiding het beste uit zichzelf te halen. Dit kan een positieve invloed hebben op het team en de prestaties van Feyenoord in het komende seizoen.

Met de steun van Priske en de ervaring van Trauner als captain, lijkt Feyenoord goed gepositioneerd om succes te behalen in de nabije toekomst. De communicatie tussen de twee heren is een veelbelovend teken voor de fans van de club, die hopen op een positieve verandering en verbetering van het team. De samenwerking tussen Trauner en Priske zou wellicht kunnen leiden tot een nieuw tijdperk van succes voor Feyenoord.