×
Home Nieuws Livescore

FC Groningen zet Kevin van Veen en Ragnar Oratmangoen buitenspel

FC Groningen zet Kevin van Veen en Ragnar Oratmangoen buitenspel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 10:16 uur

Voetbal International heeft gemeld dat Kevin van Veen en Ragnar Oratmangoen geen nieuwe kans zullen krijgen bij FC Groningen. Na een verhuurperiode afgelopen seizoen, is besloten dat het tweetal niet in de plannen van de club past voor het komende seizoen.

Kevin van Veen en Ragnar Oratmangoen, die beiden tijdelijk elders speelden, zullen dus niet terugkeren naar FC Groningen voor de nieuwe voetbalcampagne. De club heeft besloten om andere opties te verkennen en de spelers niet in de selectie op te nemen.

Van Veen en Oratmangoen zullen op zoek moeten gaan naar nieuwe mogelijkheden in hun voetbalcarrière, aangezien FC Groningen heeft aangegeven dat er geen plek meer voor hen is in het team. Het is een teleurstelling voor de spelers, maar zij zullen nu hun focus moeten verleggen naar het vinden van een nieuwe club waar zij hun talenten kunnen laten zien.

De beslissing van FC Groningen om Kevin van Veen en Ragnar Oratmangoen geen nieuwe kans te geven, markeert het einde van hun tijd bij de club. Het is nu aan de spelers om elders hun voetballoopbaan voort te zetten en te bewijzen dat zij nog steeds van waarde kunnen zijn op het veld.