×
Home Nieuws Livescore

Rangnick vergeeft Wöber na eigen doelpunt tegen Frankrijk

Rangnick vergeeft Wöber na eigen doelpunt tegen Frankrijk
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 09:48 uur

In het EK-duel tussen Duitsland en Frankrijk heeft bondscoach Ralf Rangnick van Duitsland laten zien dat hij zijn spelers altijd steunt, zelfs na een eigen doelpunt. Maximilian Wöber maakte een ongelukkige fout door de bal in zijn eigen doel te werken, wat resulteerde in een 0-1 verlies voor Duitsland. Ondanks deze tegenslag nam Rangnick zijn verdediger niets kwalijk en wees hij na de wedstrijd op een vermeende fout van scheidsrechter Jesús Gil Manzano.

Rangnick's steun voor Wöber toont de sterke teamgeest binnen de Duitse ploeg, waarbij fouten worden gezien als leermomenten en niet als reden voor kritiek. De bondscoach benadrukte het belang van eenheid en solidariteit, zelfs in moeilijke tijden zoals na een nederlaag op een groot toernooi.

De opmerking van Rangnick over de beslissing van scheidsrechter Gil Manzano voegt een interessante wending toe aan de situatie. Door de aandacht te vestigen op een mogelijke fout van de scheidsrechter, probeert Rangnick misschien de druk weg te halen bij zijn speler en de focus te verleggen naar externe factoren. Deze strategie kan helpen om de spelers te beschermen en hen te motiveren om sterker terug te komen in de volgende wedstrijd.