×
Home Nieuws Livescore

Tim de Cler: "Hancko kan stap maken naar topclubs"

Tim de Cler:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 09:32 uur

Voormalig Feyenoord-speler Tim de Cler is vol lof over de prestaties van Dávid Hancko tijdens het EK. De Slowaak maakte indruk tijdens het eerste duel van zijn team tegen België en De Cler gelooft dat Hancko klaar is voor een stap naar topclubs als Atlético Madrid of Liverpool. De ervaren verdediger is van mening dat de Slowaak het niveau en de kwaliteiten heeft om op het hoogste niveau te spelen en zich te meten met de beste spelers ter wereld.

Hancko's optreden tegen België heeft niet alleen de aandacht getrokken van fans en experts, maar ook van scouts en managers bij grote Europese clubs. Zijn sterke verdedigende spel en zijn vermogen om de bal goed te verplaatsen hebben indruk gemaakt op velen, waaronder De Cler, die gelooft dat Hancko de potentie heeft om een sleutelspeler te worden bij een topclub in Europa.

De Cler benadrukt dat de stap naar een club als Atlético Madrid of Liverpool niet gemakkelijk zal zijn, maar hij is ervan overtuigd dat Hancko de juiste mentaliteit en het talent heeft om succesvol te zijn op dat niveau. Met zijn ervaring en inzicht in het spel, kan Hancko een waardevolle aanwinst zijn voor elke club die bereid is om in hem te investeren en hem de kans te geven om zijn potentieel te benutten.