×
Home Nieuws Livescore

Derksen: Koeman moet ingrijpen bij Depay's haarband

Derksen: Koeman moet ingrijpen bij Depay's haarband
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2024 08:24 uur

Voormalig voetballer en voetbalanalist Johan Derksen heeft andermaal zijn ongezouten mening gegeven over de opvallende haarband van Memphis Depay. Derksen, bekend om zijn scherpe kritiek, heeft publiekelijk laten weten dat hij zich enorm stoort aan het accessoire dat de Oranje-aanvaller regelmatig draagt. Volgens Derksen is de haarband van Depay een storend element op het veld en vindt hij dat bondscoach Ronald Koeman actie moet ondernemen.

Derksen, die regelmatig controversiële uitspraken doet, heeft in het verleden al vaker zijn ongenoegen geuit over de keuzes van voetballers op het gebied van uiterlijk. De haarband van Depay lijkt echter een gevoelige snaar te raken bij Derksen, die van mening is dat het de prestaties van de speler negatief beïnvloedt. De voormalige profvoetballer roept dan ook op tot ingrijpen vanuit de technische staf van het Nederlands elftal.

Depay, die bekend staat om zijn flamboyante stijl zowel binnen als buiten het veld, heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Derksen. Het is niet de eerste keer dat de aanvaller in opspraak raakt vanwege zijn uiterlijke keuzes. Of de kritiek van Derksen daadwerkelijk invloed zal hebben op het beleid van bondscoach Koeman en de keuzes van Depay, zal de komende tijd moeten blijken.