×
Home Nieuws Livescore

Deschamps update over blessure Mbappé voor duel tegen Oranje.

Deschamps update over blessure Mbappé voor duel tegen Oranje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 23:48 uur

Tijdens de wedstrijd tussen Oostenrijk en Frankrijk (0-1) heeft bondscoach Didier Deschamps een eerste update gegeven over het blessuregeval van sterspeler Kylian Mbappé. De Fransman moest tot grote schrik van zijn teamgenoten vlak voor tijd het veld verlaten. De zorgen over zijn blessure waren direct voelbaar, vooral met het oog op het aankomende duel met het Nederlands elftal aanstaande vrijdag.

Deschamps liet weten dat de ernst van Mbappé's blessure nog niet volledig duidelijk is, maar dat de medische staf de situatie nauwlettend in de gaten houdt. De aanvaller, die van onschatbare waarde is voor het Franse team, zal de komende dagen intensief worden behandeld om zijn herstel te bevorderen. De hoop is dat hij op tijd fit zal zijn voor de confrontatie met Oranje.

De gedachten van de Franse ploeg zijn momenteel bij Mbappé en zijn herstelproces. De aanvaller is een cruciale speler voor Les Bleus en zijn afwezigheid zou een grote aderlating zijn voor het team. Deschamps en zijn staf zullen er alles aan doen om Mbappé zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen en hem klaar te stomen voor de belangrijke wedstrijd tegen Nederland.