×
Home Nieuws Livescore

Vitesse's licentie in gevaar door miljoenenschuld Coley Parry

Vitesse's licentie in gevaar door miljoenenschuld Coley Parry
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 22:32 uur

Vitesse staat voor een cruciale uitdaging om hun licentie te behouden, zo meldt De Telegraaf. De club moet nog een belangrijke horde nemen voordat ze zeker kunnen zijn van hun voortbestaan in het betaald voetbal. Volgens de krant hangt alles af van het vinden van een oplossing voor de aanzienlijke schuld die Vitesse heeft bij Coley Parry, een Amerikaanse zakenman.

De miljoenenschuld die Vitesse bij Parry heeft, blijkt een struikelblok te zijn in de voortgang van de club. De zakenman lijkt vooralsnog niet bereid te zijn om water bij de wijn te doen en mee te bewegen in het vinden van een oplossing. Dit zorgt voor de nodige spanning en onzekerheid binnen de club en onder de supporters.

Het bestuur van Vitesse staat onder grote druk om met een passende oplossing te komen om de licentie van de club veilig te stellen. De komende periode zal cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van Vitesse en of zij kunnen blijven deelnemen aan het betaald voetbal. De supporters hopen op een positieve wending in deze zaak en op een spoedige oplossing om de club te behoeden voor eventuele negatieve gevolgen.