×
Home Nieuws Livescore

Kroatische sensatie maakt debuut als aanvoerder bij Ajax - verrassende opstelling onthuld!

Kroatische sensatie maakt debuut als aanvoerder bij Ajax - verrassende opstelling onthuld!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 15:32 uur

Nieuwe ster schittert in het Ajax-shirt

Een verrassende wending in het Ajax-team! Aanstaande zondagmiddag zal Josip Sutalo zijn debuut maken voor de Amsterdamse club. Deze Kroatische centrumverdediger is door trainer Maurice Steijn benoemd tot aanvoerder in de afwezigheid van Steven Bergwijn. Een gedurfde keuze, maar Steijn heeft alle vertrouwen in Sutalo's kwaliteiten.

Maar dat is niet het enige opmerkelijke nieuws. De negentienjarige Kristian Hlynsson krijgt namelijk ook een basisplaats. Een grote verrassing voor het jonge talent, maar hij heeft bewezen klaar te zijn voor deze uitdaging. Samen met Jorrel Hato vormt hij het centrale duo van de Amsterdammers. Een duo waar veel van wordt verwacht.

En er is nog meer debuutnieuws! Gaston Avila zal zijn eerste minuten maken als linksback. Een belangrijk moment voor de jonge speler, die zijn talenten wil laten zien aan het Ajax-publiek.

Maar laten we ook de nieuwkomer Georges Mikautadze niet vergeten. Hij zal eveneens zijn debuut maken in de voorhoede, naast de ervaren Carlos Forbs en de veelbelovende Brian Brobbey. Een aanvalslinie waar de tegenstanders hun handen vol aan zullen hebben.

De opstelling van Ajax ziet er als volgt uit: Gorter op doel, met Rensch, Sutalo, Hato en Avila in de verdediging. Tahirovic, Van den Boomen en Hlynsson vormen het middenveld, terwijl Mikautadze, Brobbey en Forbs voorin te vinden zijn. Een sterke opstelling die garant staat voor spektakel.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin de nieuwe sterren van Ajax hun kunsten zullen vertonen. Zal Sutalo zijn debuut bekronen met een overwinning? We zullen het zondagmiddag zien!