×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst Oranje-shirts vliegen als warme broodjes

Wout Weghorst Oranje-shirts vliegen als warme broodjes
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 22:24 uur

Oranje-fans zijn in extase nu de Wout Weghorst shirts als zoete broodjes over de toonbank vliegen! Roland Heerkens, de directeur van Voetbalshop.nl, onthult dat de vraag naar deze Oranje-shirts met de naam van de spits erop, ongekend hoog is. Het lijkt erop dat Nederlanders massaal hun steun willen betuigen aan Weghorst door zijn naam op hun rug te dragen.

Heerkens, die al lange tijd actief is in de voetbalretail, geeft aan dat hij zelden zo'n enorme interesse heeft gezien in Oranje-gerelateerde artikelen. De opwinding rondom Weghorst lijkt een golf van enthousiasme te hebben veroorzaakt onder de fans, die niet kunnen wachten om hun steun te tonen voor de spits die momenteel in topvorm verkeert.

De populariteit van de Wout Weghorst shirts illustreert de sterke band tussen de supporters en het Nederlands elftal. Het feit dat fans zo enthousiast zijn om het shirt van Weghorst te dragen, toont aan hoezeer de spits gewaardeerd wordt binnen de Oranje-gemeenschap. Met het EK in aantocht lijkt de Oranjegekte alleen maar toe te nemen, en de verkoop van deze speciale shirts is daar een duidelijk bewijs van.