×
Home Nieuws Livescore

Gary Neville: Manchester United slim om Ten Hag te laten wachten

Gary Neville: Manchester United slim om Ten Hag te laten wachten
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 21:48 uur

Voormalig Manchester United-speler en huidige voetbalanalist Gary Neville heeft zijn steun uitgesproken voor de beslissing van de club om Erik ten Hag in onzekerheid te laten over zijn toekomst als manager. Na een periode van aarzeling van de nieuwe eigenaren, kreeg de Nederlandse coach uiteindelijk goed nieuws te horen terwijl hij op Ibiza verbleef.

Neville, die zelf jarenlang voor Manchester United heeft gespeeld, benadrukte het belang van zorgvuldige overwegingen bij het nemen van beslissingen op het hoogste niveau van het voetbal. Hij prees de club voor het nemen van de tijd om een weloverwogen keuze te maken over de toekomst van Ten Hag, die afkomstig is uit Haaksbergen.

De spanning rondom de situatie van Ten Hag nam toe naarmate de tijd verstreek en er nog geen definitieve uitspraak was gedaan. Uiteindelijk kwam het verlossende nieuws voor de coach terwijl hij op het zonnige Ibiza vertoefde, waardoor hij opgelucht en gemotiveerd kan beginnen aan zijn verdere werkzaamheden bij de Engelse topclub.

Met de bevestiging van zijn aanblijven als manager van Manchester United kan Erik ten Hag zich nu volledig richten op het verder ontwikkelen van het team en het behalen van sportieve successen. De steun van clubicoon Gary Neville en de geduldige benadering van de clubleiding zorgen voor een positieve start van een nieuwe fase voor de Nederlandse trainer in de Premier League.