×
Home Nieuws Livescore

SS Lazio jaagt op Calvin Stengs én Tijjani Noslin

SS Lazio jaagt op Calvin Stengs én Tijjani Noslin
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 11:56 uur

Het Italiaanse SS Lazio heeft zijn zinnen gezet op niet één, maar twee Nederlandse talenten voor het komende transferseizoen. Naast de interesse in Calvin Stengs van AZ, heeft de club ook Tijjani Noslin van Hellas Verona op het oog. Dit nieuws komt naar buiten via de gerenommeerde transferjournalist Alfredo Pedullà, die aangeeft dat Noslin één van de drie belangrijkste doelwitten is voor de Romeinen.

De 21-jarige Noslin, die momenteel schittert als buitenspeler bij Hellas Verona, heeft de aandacht getrokken van Lazio vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij zich laten gelden in de Italiaanse competitie, wat hem tot een gewilde speler maakt op de transfermarkt.

De interesse van SS Lazio in zowel Stengs als Noslin laat zien dat de club vastbesloten is om zijn aanval te versterken met jong talent. Met de ervaren Alfredo Pedullà die deze ontwikkelingen onthult, belooft het een boeiende transferperiode te worden voor de Romeinse club en de Nederlandse spelers die in de schijnwerpers staan.