×
Home Livescore

Dick Advocaat optimistisch over Oranje: Memphis en Veerman schitteren!

Dick Advocaat optimistisch over Oranje: Memphis en Veerman schitteren!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 11:32 uur

Dick Advocaat, voormalig bondscoach, straalt vertrouwen uit als het gaat om de toekomst van het Nederlands elftal op het EK. Na het zien van het sterke spel van Oranje is Advocaat optimistisch gestemd. Hij gelooft sterk in de potentie van sterspeler Memphis Depay en de opkomende talentvolle Joey Veerman.

Advocaat is vol lof over de prestaties van het Nederlands elftal tot nu toe en is ervan overtuigd dat de spelers nog meer in hun mars hebben. Met Depay als een van de sleutelspelers en Veerman die zijn talent steeds meer laat zien, ziet Advocaat een rooskleurige toekomst voor Oranje op het EK.

De oud-bondscoach benadrukt het belang van een positieve mindset en teamwork voor het behalen van succes op het Europese podium. Advocaat gelooft dat met de juiste instelling en inzet, het Nederlands elftal ver kan komen en wellicht zelfs hoge ogen kan gooien tijdens dit EK. Met Depay en Veerman als dragende krachten, ziet Advocaat veel potentie in het team en kijkt hij vol vertrouwen uit naar wat er nog komen gaat.