×
Home Nieuws Livescore

Fiorentina wil PSV-doelwit Vranckx aantrekken van Wolfsburg.

Fiorentina wil PSV-doelwit Vranckx aantrekken van Wolfsburg.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 11:16 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van voormalig PSV-doelwit Aster Vranckx deze zomer een nieuwe wending zal nemen. De 21-jarige middenvelder, momenteel bij VfL Wolfsburg, staat op het punt om de Duitse club te verlaten. Volgens geruchten heeft Fiorentina serieuze interesse getoond in het aantrekken van Vranckx voor het komende seizoen. De Italiaanse club, onder leiding van coach Gianluca di Marzio, ziet in de jonge Belg een waardevolle toevoeging aan hun selectie.

Vranckx, die eerder in verband werd gebracht met een overstap naar PSV, lijkt nu dus op weg naar de Serie A. De middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Wolfsburg en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. Fiorentina lijkt echter de beste papieren te hebben om Vranckx binnen te halen en hem te verwelkomen in de Italiaanse competitie.

De transfer van Vranckx naar Fiorentina zou een belangrijke stap zijn in zijn carrière. De jonge speler kan zich verder ontwikkelen in een competitieve omgeving en zijn talenten laten zien op het hoogste niveau. Voor Wolfsburg betekent het vertrek van Vranckx een verlies, maar de club zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een geschikte vervanger om het vertrek van de getalenteerde middenvelder op te vangen.

Al met al lijkt de transfer van Aster Vranckx naar Fiorentina aanstaande te zijn. De Belgische middenvelder staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Serie A en zijn talenten verder te ontplooien bij de Italiaanse club. Het is een spannende ontwikkeling in de transfermarkt die de komende weken ongetwijfeld voor meer opschudding zal zorgen.