×
Home Nieuws Livescore

Ajax behoudt talent Zinhagel, Feyenoord vist achter net.

Ajax behoudt talent Zinhagel, Feyenoord vist achter net.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 10:40 uur

Ajax heeft met succes voorkomen dat Jivayno Zinhagel naar Feyenoord zou vertrekken. De talentvolle vijftienjarige aanvaller leek aanvankelijk op weg te zijn naar Rotterdam, maar heeft uiteindelijk besloten om in te gaan op een nieuw aanbod van de Amsterdammers. Dit opmerkelijke nieuws werd bekendgemaakt door Feyenoord Youth Watcher.

De overgang van Zinhagel naar Feyenoord leek al bijna in kannen en kruiken, maar Ajax wist op het laatste moment roet in het eten te gooien. De jonge aanvaller heeft blijkbaar meer vertrouwen in de toekomst die hem bij Ajax te wachten staat en heeft daarom besloten om voor de Amsterdamse club te kiezen.

Feyenoord zal nu op zoek moeten gaan naar alternatieve opties om het vertrek van Zinhagel op te vangen. De club zal wellicht teleurgesteld zijn dat ze deze veelbelovende speler aan hun rivaal hebben verloren, maar zal nu moeten focussen op het vinden van andere talenten om hun jeugdopleiding te versterken.

De keuze van Zinhagel om bij Ajax te blijven, ondanks de interesse van Feyenoord, laat zien dat de Amsterdamse club nog steeds een grote aantrekkingskracht heeft op jonge talenten. Het belooft een interessante ontwikkeling te worden om te zien hoe Zinhagel zich verder zal ontwikkelen in de jeugdopleiding van Ajax en of hij in de toekomst kan doorbreken in het eerste elftal.