×
Home Nieuws Livescore

Jasper Cillessen keert terug naar LaLiga bij Las Palmas

Jasper Cillessen keert terug naar LaLiga bij Las Palmas
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 10:32 uur

Nederlandse doelman Jasper Cillessen staat op het punt om terug te keren naar LaLiga, waar hij een contract voor twee seizoenen zal tekenen bij Las Palmas. De voormalige Barcelona-keeper zal maandag naar Gran Canaria vliegen voor zijn medische keuring, zo meldt De Telegraaf. Na een periode van onzekerheid over zijn toekomst lijkt Cillessen nu een nieuwe uitdaging te hebben gevonden in de Spaanse competitie.

Cillessen, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en ervaring op het hoogste niveau, zal naar verwachting een belangrijke versterking zijn voor Las Palmas. De club uit de Canarische Eilanden hoopt met de komst van de ervaren doelman hun defensie te versterken en zich te handhaven in LaLiga. Voor Cillessen betekent de overstap een terugkeer naar de competitie waar hij eerder successen behaalde.

De 32-jarige doelman heeft in het verleden indruk gemaakt met zijn optredens bij clubs als Ajax en Barcelona, en zal nu de kans krijgen om zijn kwaliteiten opnieuw te tonen in Spanje. Met zijn ervaring en leiderschap zal Cillessen een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van Las Palmas naar succes in de competitie. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van de ervaren keeper en hopen op een succesvolle samenwerking in de komende seizoenen.