×
Home Nieuws Livescore

Oranje feest in Jakarta na EK-zege op Polen.

Oranje feest in Jakarta na EK-zege op Polen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2024 10:24 uur

In het verre Indonesië wordt de overwinning van het Nederlands elftal op Polen tijdens het EK groots gevierd. De feestvreugde is ook in Jakarta, de hoofdstad van het land, duidelijk zichtbaar. Na de spannende 2-1 overwinning in Hamburg kleuren de straten van Jakarta Oranje. De Indonesische fans tonen hun enthousiasme en steun voor het Nederlandse team door massaal de straten op te gaan en feest te vieren.

De EK-zege van Oranje heeft ook in Indonesië voor een golf van positieve energie gezorgd. Voetbalfans uit alle hoeken van het land komen samen om het succes van het Nederlands elftal te vieren. De sfeer is uitbundig en er heerst een gevoel van saamhorigheid onder de supporters. De Indonesische fans tonen hun liefde voor het voetbal en laten zien dat de sport verbindt, ongeacht de afstand tussen landen.

De Oranjegekte heeft Indonesië in zijn greep en de feestelijkheden lijken geen einde te kennen. De lokale bevolking juicht en zingt vol enthousiasme voor het Nederlands elftal. De overwinning op Polen wordt gezien als een triomf voor het Nederlandse voetbal en wordt met trots gevierd in alle uithoeken van de wereld. De band tussen Nederland en Indonesië wordt op deze manier versterkt door de gedeelde passie voor het spel en de sportieve prestaties van Oranje.