×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt debuut tegen FC Utrecht - opstellingen onthuld!

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt debuut tegen FC Utrecht - opstellingen onthuld!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 14:32 uur

In een verrassende zet zal Luka Ivanusec aankomende zondagmiddag zijn debuut maken voor Feyenoord, dat op weg is naar FC Utrecht. Arne Slot, de coach van Feyenoord, heeft besloten om de Kroatische aanvaller een basisplaats te geven, nadat hij overkwam van Dinamo Zagreb.

Ivanusec zal spelen op zijn vertrouwde positie als linksbuiten. Dit betekent dat Igor Paixão naar rechts zal verhuizen, wat op zijn beurt weer betekent dat Yankuba Minteh, in vergelijking met vorige week zondag tegen Almere City, plaats moet nemen op de reservebank. Calvin Stengs zal opnieuw de nummer 10 zijn. Ondrej Lingr, die onlangs overkwam van Slavia Praag, zal op de bank plaatsnemen.

Bij FC Utrecht, dat momenteel onder leiding staat van interim-trainer Rob Penders, zal Jens Toornstra een basisplaats krijgen. Voor Toornstra zal dit een weerzien zijn met zijn oude club, Feyenoord.

De opstelling van Feyenoord zal als volgt zijn: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec.

De opstelling van FC Utrecht zal als volgt zijn: Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Sagnan, El Karouani; Bozdogan, Toornstra, Flamingo; Seuntjens, Lidberg, Azarkan.