×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag prijst Tadic: "Meest professionele speler ooit!"

Ten Hag prijst Tadic:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 16 juni 2024 21:16 uur

Trainer Erik ten Hag blijft vol lof over zijn voormalige speler Dusan Tadic, met wie hij lange tijd samenwerkte bij Ajax. Ten Hag, die de Servische aanvaller als 'de meest professionele speler waar hij ooit mee heeft gewerkt' beschouwt, blijft zijn bewondering voor Tadic uitspreken. De coach is onder de indruk van de toewijding en het vakmanschap van Tadic, die volgens hem een voorbeeld is voor andere spelers.

Tadic, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld, heeft een blijvende indruk achtergelaten op Ten Hag. De trainer prijst de inzet en mentaliteit van de ervaren aanvaller, die een belangrijke rol speelde in het succes van Ajax onder leiding van Ten Hag. De complimenten van de coach benadrukken de speciale band die beide mannen delen, en de waardering die Ten Hag heeft voor Tadic als speler en persoon.

Met zijn constante prestaties en positieve invloed op het team heeft Tadic zich onderscheiden als een van de beste spelers in de Eredivisie en daarbuiten. Zijn samenwerking met Ten Hag heeft niet alleen geleid tot sportief succes, maar heeft ook een blijvende impact gehad op de manier waarop de trainer naar het spel kijkt. De lof van Ten Hag voor Tadic weerspiegelt de diepe waardering en respect die hij heeft voor de talenten en kwaliteiten van de Servische sterspeler.