×
Home Nieuws Livescore

Ronaldinho breekt met Braziliaans elftal: Copa América boycot.

Ronaldinho breekt met Braziliaans elftal: Copa América boycot.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 17:32 uur

Voormalig Braziliaans voetbalicoon Ronaldinho heeft onlangs verrassend onthuld dat hij niet langer geniet van het Braziliaanse nationale elftal en daarom heeft besloten om niet naar de Copa América te kijken. De voormalige ster van FC Barcelona deelde deze opmerkelijke bekentenis via zijn sociale mediakanalen, waardoor fans wereldwijd verbaasd en nieuwsgierig reageerden.

Ronaldinho, die bekend staat om zijn flair en technische vaardigheden op het veld, gaf geen specifieke redenen voor zijn gebrek aan enthousiasme voor het Braziliaanse team. Zijn beslissing om de prestigieuze Zuid-Amerikaanse voetbalcompetitie niet te volgen, waarin zijn geboorteland strijdt om de titel, heeft de aandacht getrokken van zowel supporters als media.

De voormalige wereldkampioen, die in het verleden cruciale bijdragen leverde aan het succes van het Braziliaanse nationale team, lijkt nu afstand te nemen van het internationale voetbal. Zijn openhartige uitspraken hebben geleid tot speculatie over zijn betrokkenheid bij de sport en hebben een discussie aangewakkerd over de relatie tussen voormalige spelers en hun nationale teams.