×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen verbaasd over Xavi Simons in Oranje

Theo Janssen verbaasd over Xavi Simons in Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 16:16 uur

Voormalig middenvelder Theo Janssen heeft zijn verbazing geuit over de mogelijke basisplaats van Xavi Simons bij het Nederlands elftal. Janssen, die zelf bekend staat om zijn kritische blik, vindt dat het jonge talent nog niet voldoende indruk heeft gemaakt om een plek in de basis te rechtvaardigen. Hij benadrukt dat Simons nog veel te bewijzen heeft voordat hij als een vaste waarde kan worden beschouwd.

Aan de andere kant staat Leonne Stentler, die de keuze van bondscoach Ronald Koeman om Simons een kans te geven wel kan begrijpen. Stentler, een voormalig international, ziet potentie in de jonge speler en gelooft dat Koeman een goede reden heeft om hem een prominente rol toe te bedelen. Zij benadrukt het belang van vertrouwen geven aan talentvolle spelers en is benieuwd naar hoe Simons zich zal manifesteren in het Oranje-shirt.

De discussie over Xavi Simons en zijn mogelijke basisplaats bij Oranje blijft dus voortduren, met verschillende meningen en inzichten van voormalige voetbalprofs. Het is duidelijk dat de jonge speler zowel bewonderaars als critici heeft, en het is aan hemzelf om te laten zien wat hij waard is op het internationale toneel. Ronald Koeman zal uiteindelijk de knoop doorhakken en bepalen of Simons daadwerkelijk een basisplaats verdient in het Nederlands elftal.