×
Home Nieuws Livescore

Theo Hernández weigert revanche op Denzel Dumfries na derby.

Theo Hernández weigert revanche op Denzel Dumfries na derby.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 15:32 uur

Theo Hernández heeft aangegeven dat hij niet van plan is om wraak te nemen op Denzel Dumfries na hun confrontatie tijdens de Milanese derby. De twee voetballers raakten verstrikt in een conflict tijdens de wedstrijd. Echter, ondanks de opgelopen spanningen, lijkt Hernández niet uit te zijn op vergelding.

De situatie tussen Hernández en Dumfries escaleerde verder tijdens het kampioensfeest van Internazionale, waar Dumfries een beledigend spandoek richting Hernández toonde. Deze actie wakkerde de vlammen van rivaliteit verder aan tussen de twee kemphanen. Desondanks lijkt Hernández vastbesloten om boven de provocaties van Dumfries te staan en niet in te gaan op een cyclus van wraak.

Hoewel de spanningen hoog oplopen tussen de twee spelers, lijkt Hernández te streven naar een vreedzame oplossing. Het vermijden van een revanche op Dumfries kan een teken zijn van volwassenheid en professionaliteit van de kant van Hernández. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of de rivaliteit tussen de twee spelers zal blijven voortduren.