×
Home Nieuws Livescore

Kylian Mbappé: Frankrijk favoriet, ik loop niet weg

Kylian Mbappé: Frankrijk favoriet, ik loop niet weg
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 15:08 uur

Het EK 2024 nadert met rasse schreden en Frankrijk wordt door velen gezien als dé topfavoriet voor de eindoverwinning. In het trainingskamp in Duitsland laat sterspeler Kylian Mbappé echter weten dat hij niet zal weglopen voor deze favorietenrol. De Franse ploeg, onder leiding van bondscoach Didier Deschamps, heeft een indrukwekkende selectie met talenten als Mbappé, Antoine Griezmann en N'Golo Kanté. Met hun ervaring en kwaliteiten lijken Les Bleus inderdaad een geduchte tegenstander voor elke andere deelnemer aan het toernooi.

Mbappé, die momenteel uitkomt voor Paris Saint-Germain, staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. De 23-jarige aanvaller is een van de meest begeerde spelers ter wereld en wordt vaak in verband gebracht met topclubs als Real Madrid en Liverpool. Zijn vastberadenheid om de favorietenrol niet uit de weg te gaan, toont aan dat hij klaar is om de druk van een groot toernooi als het EK te dragen.

De concurrentie op het EK 2024 zal echter hevig zijn, met landen als Duitsland, Spanje, Engeland en Italië die ook sterke selecties hebben samengesteld. Het belooft een spannend toernooi te worden waarin de kracht en mentale weerbaarheid van de teams zwaar op de proef zullen worden gesteld. De fans kunnen zich verheugen op een zomer vol voetbal van het hoogste niveau, met Frankrijk en Kylian Mbappé als een van de grote blikvangers.