×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt sensationeel debuut tegen FC Utrecht, met verrassende opstelling!

Feyenoord's nieuwe aanwinst maakt sensationeel debuut tegen FC Utrecht, met verrassende opstelling!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 12:32 uur

In een verrassende zet zal Luka Ivanusec zijn debuut maken voor Feyenoord tijdens de zondagmiddagwedstrijd tegen FC Utrecht. De Kroatische aanvaller, die onlangs overkwam van Dinamo Zagreb, heeft de goedkeuring gekregen van trainer Arne Slot en zal zijn bekende positie als linksbuiten innemen. Deze verschuiving heeft echter gevolgen voor de rest van het team.

Igor Paixão zal gedwongen worden om naar de rechterflank te verhuizen, waardoor Yankuba Minteh, die vorige week nog in de basis stond tegen Almere City, plaats moet nemen op de reservebank. Calvin Stengs zal opnieuw de nummer 10 positie bekleden, terwijl de van Slavia Praag overgekomen Ondrej Lingr op de bank zal plaatsnemen als back-up.

Bij FC Utrecht, dat momenteel onder leiding staat van interim-trainer Rob Penders, zal Jens Toornstra een basisplaats krijgen. Voor Toornstra is deze wedstrijd een weerzien met zijn oude club Feyenoord, wat ongetwijfeld voor extra motivatie zal zorgen.

De opstelling van Feyenoord zal er als volgt uitzien: Wellenreuther op doel, met Geertruida, Trauner, Hancko en Hartman in de verdediging. Het middenveld zal bestaan uit Wieffer, Timber en Stengs, terwijl Paixão, Gimenez en Ivanusec de aanval zullen vormen.

FC Utrecht zal het volgende team het veld insturen: Barkas in het doel, met Ter Avest, Van der Hoorn, Sagnan en El Karouani in de verdediging. Het middenveld zal bestaan uit Bozdogan, Toornstra en Flamingo, terwijl Seuntjens, Lidberg en Azarkan de aanval zullen leiden.

Deze wedstrijd belooft een spannende strijd te worden tussen twee teams die vastberaden zijn om de overwinning binnen te slepen. Zal Ivanusec zijn debuut kunnen bekronen met een doelpunt? Of zal FC Utrecht erin slagen om hun voormalige speler Toornstra te laten schitteren tegen zijn oude club? De tijd zal het leren.