×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey mist groepstraining voor duel met Polen.

Brian Brobbey mist groepstraining voor duel met Polen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 12:32 uur

Het is een zorgwekkende ontwikkeling voor het Nederlands elftal, aangezien Brian Brobbey opnieuw afwezig was bij de laatste training voor het aanstaande duel tegen Polen. De jonge spits heeft nog steeds niet kunnen meetrainen met de groep, waardoor zijn deelname aan de eerste groepswedstrijd steeds onzekerder lijkt te worden. De medische staf van Oranje houdt de situatie nauwlettend in de gaten, maar vooralsnog is er geen duidelijkheid over wanneer Brobbey weer volledig fit zal zijn.

De afwezigheid van Brobbey werpt een schaduw over de voorbereiding van het Nederlands elftal op het belangrijke duel met Polen. Bondscoach Frank de Boer zal nu moeten beslissen of hij de spits wel of niet opneemt in de selectie voor de wedstrijd. Met de klok die tikt richting de aftrap, wordt de druk op de technische staf van Oranje alleen maar groter om een beslissing te nemen over de inzetbaarheid van Brobbey.

Voor Brobbey zelf is het een teleurstelling om niet met zijn teamgenoten te kunnen trainen en mogelijk de eerste groepswedstrijd te moeten missen. De jonge aanvaller zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te worden en zijn bijdrage te leveren aan het Nederlands elftal. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Brobbey op tijd hersteld zal zijn om in actie te komen tegen Polen.