×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord geïnteresseerd in 17-jarig talent Thiago Romano

Feyenoord geïnteresseerd in 17-jarig talent Thiago Romano
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2024 08:48 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op de veelbelovende 17-jarige Thiago Romano, een talent afkomstig van Panathinaikos. De Rotterdamse club heeft zich actief geïnformeerd over de jonge Argentijn, die momenteel de aandacht trekt van meerdere Europese clubs. Naast Feyenoord hebben ook Lazio en Torino interesse getoond in Romano, zo meldt de bekende transferexpert Fabrizio Romano.

Met zijn indrukwekkende prestaties en potentieel heeft Thiago Romano de aandacht weten te trekken van verschillende topclubs in Europa. Feyenoord ziet in de 17-jarige aanvaller een waardevolle toevoeging aan het team en heeft daarom nauwlettend contact gehouden met Panathinaikos om de ontwikkelingen rondom Romano te volgen.

Naast Feyenoord hebben ook de Italiaanse clubs Lazio en Torino hun interesse kenbaar gemaakt in Thiago Romano. De concurrentie om het talentvolle Argentijnse wonderkind belooft dan ook hevig te worden, aangezien meerdere clubs strijden om zijn handtekening. Het is duidelijk dat Romano op jonge leeftijd al een veelbelovende toekomst voor zich heeft liggen in het Europese voetbal.