×
Home Livescore

Oranje mist Brian Brobbey in EK-opener tegen Polen

Oranje mist Brian Brobbey in EK-opener tegen Polen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 21:16 uur

Tijdens de openingswedstrijd van het EK zal het Nederlands elftal het moeten stellen zonder de aanwezigheid van Brian Brobbey. De spits zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Polen, zo meldt NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor Oranje, aangezien Brobbey een belangrijke rol speelt in de aanvalslinie van het team.

De afwezigheid van Brobbey zal een uitdaging vormen voor bondscoach Frank de Boer, die nu op zoek zal moeten naar alternatieven voor de spitspositie. Met zijn kracht en doelgerichtheid is Brobbey een waardevolle speler voor het Nederlands elftal, en zijn afwezigheid zal zeker voelbaar zijn tijdens de wedstrijd tegen Polen.

Desondanks zal Oranje vastberaden zijn om een sterke start te maken in het EK en zich te bewijzen tegen Polen. Met een getalenteerde selectie en een coach die bekend staat om zijn tactisch inzicht, zal het Nederlands elftal er alles aan doen om de afwezigheid van Brobbey te compenseren en een overwinning na te streven in hun eerste wedstrijd op het Europese kampioenschap.