×
Home Nieuws Livescore

Manchester United wil Matthijs de Ligt van Bayern

Manchester United wil Matthijs de Ligt van Bayern
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 20:56 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op Matthijs de Ligt en overweegt de verdediger over te nemen van Bayern München, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport. De geruchten worden versterkt door de rol van manager Erik ten Hag, die naar verluidt een drijvende kracht is achter de interesse in de talentvolle Oranje-international.

De 21-jarige De Ligt, die momenteel schittert in de verdediging van Bayern München, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Manchester United lijkt nu serieus te overwegen om de Nederlander naar de Engelse Premier League te halen, waar hij een belangrijke versterking zou kunnen zijn voor het team van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Met zijn indrukwekkende fysieke kracht, tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten heeft De Ligt zich ontwikkeld tot een van de meest begeerde verdedigers in het hedendaagse voetbal. De mogelijke transfer naar Manchester United zou een grote stap zijn in zijn carrière en een nieuwe uitdaging betekenen voor de jonge talentvolle speler.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transferplannen, zullen de fans van zowel Bayern München als Manchester United ongetwijfeld gespannen afwachten om te zien of Matthijs de Ligt daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Engelse topclub.