×
Home Livescore

Schotse fans met doedelzakken overspoelen straten van München

Schotse fans met doedelzakken overspoelen straten van München
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 20:48 uur

Het EK voetbal is in volle gang en de sfeer zit er goed in, vooral in Duitsland waar het toernooi dit jaar plaatsvindt. De Duitse nationale ploeg kan rekenen op veel steun van het thuispubliek, maar voor hun openingswedstrijd tegen Schotland hebben de Schotse fans flink van zich laten horen. Een opvallende parade van Schotse supporters trok door de straten van München, allemaal uitgedost met de traditionele doedelzak.

De aanwezigheid van de Schotse fans zorgde voor een kleurrijk spektakel in de Duitse stad en liet zien hoe gepassioneerd en trouw de supporters zijn aan hun nationale team. Met de doedelzakken schalmden zij hun typische Schotse muziek door de straten, wat zorgde voor een unieke en feestelijke sfeer. De Duitse fans keken vol bewondering toe en verwelkomden hun Schotse tegenstanders met open armen.

De clash tussen Duitsland en Schotland belooft een spannende en sfeervolle wedstrijd te worden, mede dankzij de enthousiaste supporters van beide teams. De Duitse spelers zullen ongetwijfeld geïnspireerd worden door de steun van het thuispubliek, terwijl de Schotse spelers gesteund worden door hun fanatieke aanhang. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol passie, strijd en voetbalplezier op het EK in Duitsland.