×
Home Nieuws Livescore

Chelsea mag onderhandelen met Durán voor Maatsen-transfersom

Chelsea mag onderhandelen met Durán voor Maatsen-transfersom
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 20:08 uur

Chelsea heeft groen licht gekregen van Aston Villa om te praten met Jhon Durán, de veelbelovende twintigjarige spits. Als de deal doorgaat, zal Durán zich aansluiten bij The Blues en een nieuwe uitdaging aangaan in de Premier League. Aston Villa heeft al aangegeven dat ze de transfersom die ze ontvangen voor Durán willen investeren in versterkingen voor hun eigen team.

De club uit Birmingham heeft hun oog laten vallen op Ian Maatsen, de talentvolle verdediger van Chelsea. Met de financiële middelen die vrijkomen door de transfer van Durán, hopen The Villans een overgang voor Maatsen te bewerkstelligen. De jonge Nederlandse verdediger zou zo de kans krijgen om elders meer speeltijd en ervaring op te doen.

Voor Chelsea betekent de mogelijke komst van Durán een versterking voor hun aanvalslinie. De club is al enige tijd op zoek naar jong talent om hun selectie te verjongen en te versterken. Durán wordt gezien als een veelbelovende speler met veel potentieel, en Chelsea hoopt dat hij zich snel kan aanpassen aan het niveau van de Premier League.