×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord akkoord met transfer Calvin Stengs naar Lazio

Feyenoord akkoord met transfer Calvin Stengs naar Lazio
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 19:32 uur

Het lijkt erop dat Calvin Stengs op weg is naar een transfer naar Lazio. Volgens de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà is Feyenoord bereid om de 25-jarige spelmaker te laten gaan voor een bedrag van twaalf miljoen euro, met daarbovenop nog bonussen. Deze mogelijke overgang zou een grote stap kunnen betekenen voor Stengs, die al geruime tijd wordt gezien als een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal.

Stengs, die momenteel actief is bij Feyenoord, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Zijn mogelijke transfer naar Lazio zou hem de kans bieden om zijn talent verder te ontwikkelen in een competitie als de Serie A, die bekend staat om zijn tactische en fysieke uitdagingen. Voor Feyenoord zou het vertrek van Stengs een aderlating zijn, gezien zijn belangrijke rol in het team en zijn potentieel om uit te groeien tot een sterspeler.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Lazio lijken in een vergevorderd stadium te zijn, met beide clubs die naar verluidt dicht bij een akkoord zijn over de transfersom en de voorwaarden van de deal. Als de transfer doorgaat, zal het interessant zijn om te zien hoe Stengs zich zal aanpassen aan het Italiaanse voetbal en of hij zijn belofte kan waarmaken op het hoogste niveau. Volg de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de voetbalwereld.