×
Home Nieuws Livescore

Arnold Mühren: "Joey Veerman klaar voor Real Madrid"

Arnold Mühren:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 18:48 uur

Voormalig international Arnold Mühren is vol lof over de talenten van Joey Veerman. De ervaren voetballer is ervan overtuigd dat de middenvelder klaar is voor een sprong naar de absolute top van het voetbal. Mühren ziet in Veerman het potentieel om bij clubs van wereldklasse te spelen en noemt Real Madrid als een mogelijk voorbeeld voor de jonge speler.

Mühren, die zelf successen behaalde bij clubs als Ajax en Manchester United, is onder de indruk van de technische vaardigheden en het inzicht van Veerman op het veld. Hij gelooft dat de jonge middenvelder de kwaliteiten bezit om op het hoogste niveau te schitteren en een impact te maken bij topclubs in Europa.

Met Real Madrid als referentie voor wat Veerman zou kunnen bereiken, benadrukt Mühren de potentie en het talent van de speler. Hij moedigt Veerman aan om zijn dromen na te jagen en te streven naar een transfer naar een club van het kaliber van de Koninklijke, waar hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en zijn stempel kan drukken op het internationale toneel.

De lovende woorden van Arnold Mühren zullen ongetwijfeld de aandacht trekken van scouts en clubs die geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de veelbelovende Joey Veerman. Met zijn mentor die gelooft in zijn potentieel, lijkt de weg naar de absolute top voor de jonge middenvelder steeds dichterbij te komen.