×
Home Nieuws Livescore

Manchester United biedt 40 miljoen voor Jarrad Branthwaite

Manchester United biedt 40 miljoen voor Jarrad Branthwaite
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 17:56 uur

Manchester United heeft volgens bronnen van het betrouwbare The Athletic een openingsbod neergelegd voor de veelbelovende verdediger Jarrad Branthwaite. Het bod van de Engelse topclub wordt geschat op een aanzienlijke 40 miljoen euro. Branthwaite, die momenteel speelt voor Everton, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de verdediging en heeft daardoor de interesse gewekt van meerdere topclubs.

De 18-jarige Branthwaite wordt gezien als een opkomend talent in het Engelse voetbal en zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van Manchester United. De club is vastbesloten om de jonge verdediger aan te trekken en is bereid om diep in de buidel te tasten om hem naar Old Trafford te halen.

Het is nog onduidelijk hoe Everton zal reageren op het bod van Manchester United. De club uit Liverpool zal naar verwachting Branthwaite niet zomaar laten gaan en zal waarschijnlijk proberen om een hogere transfersom te bedingen voor het veelbelovende talent. De onderhandelingen tussen de twee clubs beloven dan ook spannend te worden in de aanloop naar de transferperiode.