×
Home Nieuws Livescore

Henk Veerman verlengt contract bij FC Volendam tot 2026

Henk Veerman verlengt contract bij FC Volendam tot 2026
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 17:48 uur

Voetballer Henk Veerman heeft zijn toekomst verbonden aan FC Volendam door zijn contract te verlengen. De ervaren spits, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor ADO Den Haag, heeft nu een overeenkomst met de club tot de zomer van 2026. Daarnaast is er een optie opgenomen voor nog een extra seizoen, waardoor Veerman mogelijk nog langer in het shirt van FC Volendam te bewonderen zal zijn.

De contractverlenging van Henk Veerman markeert een belangrijke stap voor zowel de speler als de club. Met zijn doelgerichtheid en ervaring is Veerman een waardevolle aanwinst voor FC Volendam. De supporters kunnen zich verheugen op meer doelpunten en spectaculaire momenten van de spits in de komende seizoenen.

Na een succesvolle periode bij ADO Den Haag keert Henk Veerman dus terug naar FC Volendam, waar hij zich verder kan ontwikkelen en zijn stempel kan drukken op het team. De clubleiding is verheugd met de contractverlenging en ziet in Veerman een belangrijke speler voor de toekomst van FC Volendam. Met zijn verlengde verbintenis hoopt de club op sportief succes en een verdere groei van zowel Veerman als het team als geheel.