×
Home Livescore

Schouten: Zirkzee kan absolute wereldklasse spits worden

Schouten: Zirkzee kan absolute wereldklasse spits worden
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 17:32 uur

Jerdy Schouten, de talentvolle middenvelder van PSV en het Nederlands elftal, heeft hoge verwachtingen van Joshua Zirkzee. In een recent interview liet Schouten weten dat hij gelooft dat Zirkzee de potentie heeft om uit te groeien tot een spits van absolute wereldklasse. De twee spelers kennen elkaar al geruime tijd en Schouten is onder de indruk van de kwaliteiten die Zirkzee bezit.

Zirkzee, die momenteel uitkomt voor Bayern München, heeft al laten zien over veel talent te beschikken op jonge leeftijd. Met zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden heeft hij indruk gemaakt in zowel de Eredivisie als de Bundesliga. Schouten is ervan overtuigd dat Zirkzee nog veel meer in zijn mars heeft en is benieuwd naar hoe de carrière van de jonge spits zich verder zal ontwikkelen.

Als ervaren middenvelder heeft Schouten een goed oog voor talent en potentieel. Hij ziet in Zirkzee een speler die kan uitgroeien tot een van de beste spitsen ter wereld, mits hij blijft werken aan zijn ontwikkeling en zijn kwaliteiten blijft verbeteren. De lof van Schouten zal Zirkzee ongetwijfeld motiveren om zijn beste spel te blijven laten zien en zijn dromen na te jagen in het internationale voetbal.