×
Home Nieuws Livescore

Dumfries' humor een hit bij Oranje-selectie: geen moeite

Dumfries' humor een hit bij Oranje-selectie: geen moeite
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 15:32 uur

Nederlands elftal rechtsback Denzel Dumfries is verheugd dat zijn humoristische kant goed valt bij zijn teamgenoten. De vrolijke sfeer die hij brengt binnen de Oranje-selectie wordt gewaardeerd, hoewel Dumfries zelf bescheiden blijft over zijn rol als sfeermaker. De 25-jarige verdediger geniet ervan om zijn medespelers aan het lachen te maken en ziet het als een manier om de teamgeest te versterken.

Dumfries, die bekend staat om zijn positieve instelling zowel op als buiten het veld, vindt het belangrijk om een goede band te hebben met zijn collega's. Zijn grapjes en grollen dragen bij aan een ontspannen sfeer binnen het Nederlands elftal en helpen om de druk van belangrijke wedstrijden te verlichten. De rechtsback benadrukt echter dat hij niet bewust probeert om de rol van sfeermaker op zich te nemen, maar gewoon zijn natuurlijke zelf is in de groep.

Met het EK voetbal in aantocht is Dumfries vastbesloten om zijn positieve bijdrage aan het team voort te zetten. Zowel op als naast het veld blijft hij zijn teamgenoten aanmoedigen en voorzien van de nodige dosis humor. De Oranje-selectie waardeert de aanwezigheid van Dumfries en kijkt naar hem als een belangrijke schakel in het streven naar succes op het Europese podium.