×
Home Nieuws Livescore

Excelsior ontslaat trainer Dijkhuizen na degradatie. Op zoek!

Excelsior ontslaat trainer Dijkhuizen na degradatie. Op zoek!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 14:08 uur

Excelsior staat voor een nieuwe uitdaging nu de club op zoek moet naar een nieuwe trainer. Na het ontslag van Marinus Dijkhuizen, die er niet in slaagde om de Rotterdammers in de Eredivisie te houden, is de zoektocht naar een geschikte opvolger officieel begonnen. Het bestuur van Excelsior heeft via de officiƫle kanalen aangekondigd dat Dijkhuizen niet langer de leiding zal hebben over het team.

Dijkhuizen, die de club niet wist te behoeden voor de degradatie, neemt afscheid van Excelsior na een teleurstellend seizoen. Ondanks zijn inzet en toewijding is het bestuur tot de conclusie gekomen dat er behoefte is aan een frisse wind en nieuwe impulsen binnen de technische staf. De zoektocht naar een nieuwe trainer zal dan ook zorgvuldig worden uitgevoerd om de juiste persoon te vinden die Excelsior weer op het juiste spoor kan brengen.

De supporters van Excelsior zullen met gemengde gevoelens reageren op het vertrek van Dijkhuizen. Hoewel zijn ontslag een moeilijke beslissing was, hopen zij dat de club met een nieuwe trainer de weg omhoog zal vinden en weer successen kan behalen. De komende periode zal cruciaal zijn voor Excelsior, aangezien de keuze voor een nieuwe trainer bepalend kan zijn voor de toekomst van de club.