×
Home Nieuws Livescore

Mats Hummels verlaat Borussia Dortmund na dertien jaar

Mats Hummels verlaat Borussia Dortmund na dertien jaar
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 13:32 uur

Na dertien jaar dienstverband heeft Borussia Dortmund afscheid genomen van Mats Hummels. De centrale verdediger, die verdeeld over twee periodes voor Die Borussen speelde, zal niet langer de geel-zwarte kleuren verdedigen. De club en speler hebben besloten om per direct uit elkaar te gaan, waardoor Hummels op zoek moet naar een nieuwe uitdaging.

De 32-jarige Duitser laat een indrukwekkende erfenis achter bij Borussia Dortmund, waar hij een belangrijke spil was in de defensie en een publiekslieveling werd. Zijn vertrek zal dan ook een gevoelige klap zijn voor de fans van de club. Hummels speelde in totaal meer dan 300 wedstrijden voor Dortmund en was een van de steunpilaren van het team.

Nu de wegen van Borussia Dortmund en Mats Hummels scheiden, rijst de vraag welke club de ervaren verdediger zal verwelkomen. Er is nog geen duidelijkheid over zijn volgende bestemming, maar er wordt verwacht dat verschillende topclubs interesse zullen tonen in de diensten van Hummels. De komende periode zal cruciaal zijn voor de toekomst van de centrale verdediger, die op zoek zal gaan naar een nieuwe uitdaging om zijn carrière voort te zetten.