×
Home Nieuws Livescore

Santiago Giménez prijst Feyenoord na succesvol seizoen in Eredivisie.

Santiago Giménez prijst Feyenoord na succesvol seizoen in Eredivisie.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 13:16 uur

Jonge spits Santiago Giménez is vol lof over het afgelopen seizoen van Feyenoord. De talentvolle aanvaller is van mening dat de Rotterdammers een sterk seizoen hebben gedraaid, ondanks dat ze als tweede eindigden in de competitie achter PSV. Het hoogtepunt van het seizoen voor Feyenoord was ongetwijfeld de overwinning in het bekertoernooi, waar ze met succes de beker in de wacht wisten te slepen.

Giménez, die zelf een belangrijke rol speelde in de successen van Feyenoord, benadrukt de veerkracht en vastberadenheid van het team gedurende het seizoen. De Argentijnse spits is trots op wat de ploeg heeft bereikt en gelooft dat ze een sterke basis hebben gelegd voor de toekomst. Met een mix van ervaren spelers en jong talent heeft Feyenoord laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn voor elke club in de competitie.

Hoewel de teleurstelling van het net mislopen van de titel nog vers in het geheugen ligt, kijkt Giménez met optimisme naar de toekomst. Hij is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten nog meer successen te behalen en te strijden voor de hoogste prijzen in het komende seizoen. Met de steun van het fanatieke Legioen achter zich, is Feyenoord vastberaden om te blijven bouwen aan een sterke en succesvolle toekomst.