×
Home Livescore

Matthäus: Duitsland favoriet voor EK-titel, Oranje kansloos.

Matthäus: Duitsland favoriet voor EK-titel, Oranje kansloos.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 12:48 uur

Voormalig Duits international Lothar Matthäus heeft zijn voorspellingen voor het aankomende EK voetbal gedeeld, en zijn mening zal zeker voor wat opschudding zorgen. Matthäus, die maar liefst 150 keer het shirt van Duitsland droeg, heeft verklaard dat hij Oranje niet ziet als een serieuze kanshebber voor de titel. In plaats daarvan is hij ervan overtuigd dat zijn eigen land, Duitsland, met de felbegeerde EK-trofee aan de haal zal gaan.

De uitspraken van Matthäus zullen ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen onder voetbalfans, zowel in Nederland als in Duitsland. Met zijn rijke ervaring en expertise in het internationale voetbal, is Matthäus een autoriteit op dit gebied. Zijn voorspellingen worden dan ook serieus genomen door velen in de voetbalwereld.

Terwijl Oranje onder leiding van bondscoach Frank de Boer zich voorbereidt op het EK, zal de opmerking van Matthäus ongetwijfeld als een extra motivatie dienen voor het Nederlandse elftal. De Duitse ploeg zal echter niet onderschat mogen worden, gezien hun sterke historie en kwaliteit op het internationale toneel.

Het belooft een boeiend EK te worden, met verschillende topfavorieten die strijden om de titel. Of Matthäus gelijk zal krijgen met zijn voorspelling, zal pas blijken wanneer het toernooi van start gaat. Voetbalfans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar wat ongetwijfeld een spannend en enerverend Europees kampioenschap zal worden.