×
Home Nieuws Livescore

Interesse in Jeroen Zoet uit binnen- en buitenland groeit

Interesse in Jeroen Zoet uit binnen- en buitenland groeit
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 12:32 uur

Doelman Jeroen Zoet staat in de belangstelling van zowel binnenlandse als buitenlandse clubs, zo heeft het Eindhovens Dagblad gemeld. De ervaren keeper wordt genoemd als mogelijke versterking voor FC Groningen, maar een terugkeer naar zijn voormalige club PSV is ook nog steeds een optie die niet volledig van tafel is.

Na een periode van wisselende successen bij zijn huidige club Spezia in Italië, lijkt Zoet open te staan voor een nieuwe uitdaging. FC Groningen, dat op zoek is naar versterking onder de lat, ziet in de Nederlandse doelman een potentiële aanwinst die de defensie kan versterken. Echter, PSV, waar Zoet jarenlang een vaste waarde was, sluit een hereniging met de goalie niet uit.

De 30-jarige Zoet heeft een indrukwekkende staat van dienst in het Nederlandse voetbal en heeft ook ervaring opgedaan in het buitenland. Zijn mogelijke terugkeer naar de Eredivisie zou voor zowel FC Groningen als PSV een interessante ontwikkeling zijn. Het is nu afwachten welke club de doelman uiteindelijk weet binnen te halen en waar Zoet zijn volgende hoofdstuk in zijn carrière zal schrijven.