×
Home Livescore

Feyenoord en Lazio bespreken transfer Calvin Stengs

Feyenoord en Lazio bespreken transfer Calvin Stengs
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 11:56 uur

Feyenoord en Lazio hebben een belangrijke ontmoeting gepland om te praten over een mogelijke transfer van Calvin Stengs, volgens de bekende Italiaanse voetbaljournalist Gianluca Di Marzio. De Romeinse club is vastbesloten om hun team te versterken en heeft de talentvolle aanvaller van Feyenoord hoog op hun verlanglijstje staan.

Calvin Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties in de Eredivisie. Lazio ziet in de jonge Nederlander een waardevolle toevoeging aan hun aanvalslinie en is bereid om serieus te onderhandelen met Feyenoord om de transfer mogelijk te maken.

De gesprekken tussen Feyenoord en Lazio beloven spannend te worden, aangezien beide clubs streven naar een overeenkomst die gunstig is voor alle partijen. Voor Stengs zou een overstap naar de Serie A een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in zijn carrière, terwijl Feyenoord hoopt op een passende vergoeding voor het laten gaan van hun sterspeler.

Het is nog niet duidelijk hoe de onderhandelingen zullen verlopen en of Calvin Stengs daadwerkelijk de overstap zal maken naar Lazio. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze potentiële transferdeal die de gemoederen in zowel Nederland als Italië bezighoudt.