×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verwelkomt Chris-Kévin Nadje als derde zomeraanwinst

Feyenoord verwelkomt Chris-Kévin Nadje als derde zomeraanwinst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 11:40 uur

Feyenoord heeft vandaag met trots de transfer van Chris-Kévin Nadje aangekondigd. De middenvelder zal de club versterken na zijn overgang van FC Versailles voor een bedrag van maar liefst een half miljoen euro. Nadje wordt daarmee de derde aanwinst van de Rotterdammers deze zomer, wat de ambities van de club voor het komende seizoen onderstreept.

Met de komst van Chris-Kévin Nadje hoopt Feyenoord zijn middenveld te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. De 24-jarige speler heeft zich bij FC Versailles laten zien als een talentvolle en dynamische middenvelder, en de clubleiding van Feyenoord is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn voor het elftal van trainer Arne Slot.

De transfer van Nadje markeert een belangrijke stap in de opbouw van het Feyenoord-team voor het nieuwe seizoen. Met de eerdere aanwinsten en de komst van de talentvolle middenvelder lijkt de club goed op weg om een competitief team te vormen dat kan strijden om de prijzen in zowel de nationale competitie als in Europees verband. De fans van Feyenoord zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Nadje en zijn nieuwe teamgenoten in het komende voetbalseizoen.