×
Home Nieuws Livescore

Napoli aast op Ajax-verdediger Borna Sosa voor linksbackpositie

Napoli aast op Ajax-verdediger Borna Sosa voor linksbackpositie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 10:08 uur

Ajax staat mogelijk op het punt om Borna Sosa te verkopen aan Napoli. De Italiaanse club is momenteel op zoek naar een linkervleugelverdediger en heeft naar verluidt de Kroaat hoog op hun verlanglijstje staan. Sosa, die momenteel speelt voor VfB Stuttgart in de Bundesliga, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en aanvallende kwaliteiten.

De transfer van Sosa naar Napoli zou een grote stap voorwaarts kunnen zijn in zijn carrière. De Italiaanse club staat bekend om zijn sterke verdediging en zou de Kroaat kunnen helpen zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Ajax lijkt bereid te zijn om Sosa te laten gaan, mits de juiste voorwaarden worden geboden.

Voor Napoli zou de komst van Sosa een welkome versterking zijn. Met zijn snelheid, techniek en goede voorzetten kan hij een belangrijke rol spelen in het team van trainer Luciano Spalletti. De onderhandelingen tussen Ajax en Napoli zijn naar verluidt in volle gang en het is nog afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden.