×
Home Nieuws Livescore

Klopp stuurt bericht naar Robertson voor EK-opener

Klopp stuurt bericht naar Robertson voor EK-opener
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 09:16 uur

Tijdens de aanloop naar de EK-opener van Schotland tegen Duitsland heeft Andrew Robertson een speciaal bericht ontvangen van zijn voormalige coach bij Liverpool, Jurgen Klopp. De Schotse aanvoerder onthulde dit nieuws tijdens een persconferentie, waarbij hij de steun en aanmoediging van Klopp benadrukte. Ondanks het gebaar van zijn oude trainer, liet Robertson weten dat hij geen advies nodig heeft van Klopp voor de belangrijke wedstrijd.

Robertson, die onder Klopp successen behaalde bij Liverpool, waardeert de steun van de Duitse coach voorafgaand aan het EK-duel. Het berichtje van Klopp zal ongetwijfeld bijdragen aan de motivatie van de Schotse captain om zijn team naar een overwinning te leiden tegen de sterke Duitse ploeg. Met zijn ervaring en leiderschap zal Robertson een cruciale rol spelen in de strategie van Schotland om een goed resultaat neer te zetten in het toernooi.

De band tussen Robertson en Klopp, die tijdens hun gezamenlijke periode bij Liverpool nauw was, blijft dus ook buiten het clubvoetbal bestaan. De aanvoerder van Schotland waardeert de steun en blijft gefocust op het leveren van een sterke prestatie tijdens de EK-wedstrijd tegen Duitsland. Met de steun van Klopp en zijn eigen vastberadenheid zal Robertson er alles aan doen om zijn team naar succes te leiden in dit belangrijke toernooi.